Flex

Temahefter og nettsted for elever som har behov for stor grad av tilrettelegging

  • Fag: Engelsk
  • Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn, Ungdomstrinnet
  • Komponent: , Temahefte, Plansje
Titler/Bestilling
     
Flex er lagd for elever som har behov for stor grad av tilrettelegging. Serien bygger på New Flight Extra, men kan også brukes uavhengig av verket.


Flex består av ni temahefter og et nettprogram. Heftene presenterer ulike temaer gjennom bilder, korte dialoger og enkel tekst. Ordforrådet er enkelt og det stilles ingen krav til skriftlige ferdigheter. Heftene er i hovedsak ment å øve muntlig aktivitet hos elevene, og de kan brukes selvstendig eller som et supplement til det nettbaserte øvingsprogrammet.

Flex nettprogram er et omfattende program med interaktive oppgaver. Det inneholder verktøy som lar læreren tilpasse oppgaver til den enkelte elev, noe som gir utstrakte differensieringsmuligheter.

Ved å registrere deg på http://flex.cappelen.no kan du prøve ut nettprogrammet gratis i én måned.

Forfatterbilde

Berit Haugnes Bromseth

Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Lisbeth Wigdahl

Lisbeth Wigdahl har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. > Forfatterprofil

Andre aktuelle læreverk

For å be om vurderingseksemplar må du være registrert og innlogget.