Bruk ordene

Fag: Grunnleggende norsk, Grunnleggende norsk (1-10)
Nivå: 5. trinn, 4. trinn
Om læreverket Bruk ordene

Bruk ordene er bygd opp rundt sentrale tverrfaglige emner som reklame, vennskap, konflikter, himmellegemer, mystiske fortellinger, ulike kalendere, inn- og utvandring, dyr og næringskjeden. Verket er laget for elever i 4.-5. klasse.Elevbok
Det er lagt vekt på at elevene skal få arbeide med tekster i ulike sjangrer. I elevboka fins det både dikt, noveller og utdrag fra bøker. Elevboka har også «Gule sider» med oppgaver i formaltrening.

Arbeidshefte
I arbeidsheftet får elevene arbeide med varierte oppgaver innenfor de temaene som tas opp i elevboka. I tillegg er det på hver enkelt side satt inn gåter, vitser og små rebuser med løsning, for at elevene skal få del i norsk barnekultur.

CD
Cd-en inneholder sanger og dikt fra elevboka, originalinnspillinger av kjente barnesanger og innslag spesiallaget til hvert kapittel i elevboka.

Lærerveiledning
Lærerveiledningen inneholder en generell del om tospråklig opplæring, sjangerlære og arbeidsmåter i faget norsk som andrespråk. Til hvert kapittel fra elevboka er det laget en oversikt over hvilke cd-spor, tekster, arbeidsoppgaver og kopieringsoriginaler som passer til det enkelte temaet. Mer enn 50 kopieringsoriginaler gir en rikholdig base for videre arbeid.


Til toppen

Titler/bestilling