Toktok Digital

Fag: Antall, rom og form, Etikk, religion og filosofi, Grunnleggende norsk, Grunnleggende norsk (1-10), Kommunikasjon, språk og tekst, Norsk som andrespråk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Læreplan: Kunnskapsløftet, Rammeplan for barnehager 2006
Om læreverket Toktok Digital

Med Toktok Digital utvikler elevene ordforrådet og en grunnleggende matematisk forståelse. De får også innsyn i andre kulturer, religioner og filosofi. Ressursen er laget med hele 21 støttespråk og egner seg derfor svært godt også for elever med annet morsmål. Toktok Digital er utviklet sammen med landets fremste fagpersoner og med støtte fra Utdanningsdirektoratet. Toktok passer best på de laveste trinnene i småskolen, men brukes også av eldre elever.

Til toppen

Forfatter(e)
Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.
Ranveig Kopreitan er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som pedagogisk leder i Thyra barnehage.
Bente Aune er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som fagleder i Thyra barnehage.
Titler/bestilling