Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)

Kroppsøving for den videregående skole

Fag: Kroppsøving
Nivå: Vg2, Vg1, Vg3, Yrkesfag Vg3 påbygging, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2
Læreplan: Fagfornyelsen, Kunnskapsløftet
Om læreverket Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)

Gymnos kommer i ny utgave til fagfornyelsen 2020. Gymnos legger vekt på kunnskap om trening og livsstil. Læreverket Gymnos er et praktisk hjelpemiddel for lærer og elev. Gymnos presenterer et mangfoldig utvalg av treningsplaner, øvelser og utfordringer. Gratis elevnettsted med filmer, interaktive oppgaver, treningsplanlegger og lydbok. Lærernettstedet har gode eksempler på undervisningsopplegg.

Gymnos lærebok i ny utgave til Kunnskapsløftet 2020.

Teksten i læreboken er differensiert ved at viktig stoff og ekstrastoff er plassert i egne rammer. Alle kapitlene avsluttes med oppgaver og sammendrag. Gymnos er strukturert i vg1, vg2 og vg3 som i læreplanen. Sist i boka er det en innføring i mange kjente idrettesaktiviteter, dans og friluftsliv.

Til Gymnos er det tilhørende elev- og lærerressurser som blant annet inneholder en digital treningsplanlegger, fagartikler og interaktive oppgaver. Et eget lærernettsted og et ressurshefte for læreren hjelper deg med planleggingen og utføringen av kroppsøvingstimene. Gymnos lærernettsted er gratis tilgjengelig med prøvelisens ut året. Logg inn med Feide og bestill riktig antall lisenser til lærernettstedet.

Komponenter
• Lærebok med teori, øvelser og oppgaver
• Arbeidsbok med flere oppgaver, supplerende
• Lærerhefte med undervisningsmateriell
• Elevnettsted, gratis – med treningsplanlegger
• Lærernettsted, med årsplaner og undervisningsopplegg

gymnos.cdu.no

Til toppen

Titler/bestilling