Enchanté 2006 - 2013

Fransk II, Vg1 - Vg2

Fag: Fransk 2
Nivå: Vg2, Vg1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Om læreverket Enchanté 2006 - 2013

Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene er "alt-i-ett-bøker" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.

Læreverket er overkommelig og brukervennlig, samtidig som det er stort mangfold i oppgavetyper.

ENCHANTÉ ELEVNETTSTED
Enchanté har et omfattende elevnettsted med oppgaver, tekster, lydfiler, lenker og andre ressurser til tekstene i bøkene. Nettsidene er et supplement til læreboken og er gratis for elevene.

LÆRERNETTSTEDET
På det lisensbelagte lærernettstedet til hver av bøkene finner læreren prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mange andre nyttige ressurser.

KOMPONENTER:
Enchanté 1 Alt-i-ett-bok
Enchanté 2 Alt-i-ett-bok
Elevnettsteder - gratis
Lærernettsteder - lisens
Unibok
Brettbok

Til toppen

Andre aktuelle læreverk

Forfatter(e)

Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.

Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.

Titler/bestilling