Å lykkes med...

  • Fag: Norsk, Historie
  • Nivå: Studieforberedende, Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
  • Læreplan: Kunnskapsløftet
  • Komponent: , Alternativ grunnbok, Tekstbok, Alt-i-ett-bok, Ekstra materiell
Titler/Bestilling
     
Å lykkes med... er nyttige hjelpebøker for deg som er elev i videregående skole. De skal brukes sammen med de vanlige lærebøkene og hjelper deg med å strukturere stoffet og forberede deg til eksamen. Bøkene komprimerer stoffet og gir eleven "knagger" å henge den kunnskapen du allerede har på.

Å lykkes med norskfaget
Å lykkes med-serien i norskfaget er nyttige hjelpebøker for elever i videregående skole, elever som kun bruker digitale læremidler, privatister og andre som leser faget på egen hånd. I serien er det også bøker for historiefaget.

Presenterer sentrale temaer samlet for alle tre årene
Bøkene tar for seg sentrale temaer og presenterer stoffet samlet for alle tre årene. Presentasjonene gir en god oversikt over temaene. Tekstene er kortere og mer fortettet enn i vanlige lærebøker, og eleven får «knagger» å henge kunnskapen på. Til hver bok er det egne nettsider for elevene med «test-deg-selv-oppgaver».

Å lykkes med historie
Bøkene egner seg godt som effektiv lesing før prøver og eksamen. De to bøkene er skrevet etter gjeldende læreplan i historie for videregående skole. Stoffet blir presentert på en kort og oversiktlig måte, slik at eleven lett husker og forstår sentrale fakta og sammenhenger i faget. På nettstedet er det interaktive repetisjonsoppgaver, begrepsbank og kronologiske oversikter.

Forfatterne er fagpersoner med lang undervisningserfaring som har hjulpet mange klasser og enkeltelever med eksamensforberedelsene.

Forfatterbilde

Tommy Moum

Tommy Moum er idéhistoriker og arbeider til daglig som lektor ved Horten videregående skole. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Martin Westersjø

Martin Westersjø er lektor med fagene samfunnsfag, historie og idrett. Han har i mange år undervist ved Kristiansand katedralskole Gimle, og er i tillegg timelærer ved Universitetet i Agder. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Tone Gleditsch Stabell

TONE GLEDITSCH STABELL Jeg er født i 1966 i Tønsberg, bor nå i Horten. Debuterte med dikt 1991. Mange av bøkene er utgitt under navnet Tone Lie Bøttinger, noen under navnet Tone Lie. > Forfatterprofil

Andre aktuelle læreverk

For å be om vurderingseksemplar må du være registrert og innlogget.