Menneskets funksjonelle anatomi

Med hovedvekt på bevegelsesapparatet

Hans A. Dahl og Eric Rinvik
  • Utgivelsesår: 2010
  • ISBN: 9788202316327
  • Språk/målform:
    Bokmål
  • Antall sider: 784
  • Nivå: Akademisk
Mer info

I «Menneskets funksjonelle anatomi» (3. utgave) er et stort antall figurer fra forrige utgave erstattet av tydeligere, mer informative og brukervennlige figurer. Dette gjelder spesielt i kapitlene som omhandler muskler, ledd og årer. Det er også gjort en rekke oppdateringer i teksten, blant annet nye tekstbokser med oppdatert kunnskap, og boka har fått nytt format og ny layout.

Boka er velegnet for alle som trenger grunnleggende kunnskap om menneskets funksjonelle anatomi, som studenter i medisin, odontologi, fysioterapi, mensendieck og ergoterapi samt studenter ved Norges Idrettshøgskole og de pedagogiske høgskolene som gir utdanning i idretts- og helsefag.

Her kan du laste ned innholdsfortegnelsen.

Forfatterbilde

Hans A. Dahl

Hans A. Dahl er lege og tidligere professor i anatomi ved Norges Idrettshøgskole. I tillegg til anatomi, underviste han i kontroll av motorikk og cellebiologi. > Forfatterprofil

«Alt i alt er «Menneskets funksjonelle anatomi» en svært god lærebok i anatomi. Den inneholder alt man trenger å vite, pakket inn i en passe tykk bok med fin layout og fint format. Grundig, presis og så ”lettlest” som en tung anatomilærebok overhodet kan være. [...] Først og fremst er det en lærebok som gir en oversiktlig og god innføring for alle som vil lære seg anatomi, og det lykkes den godt i å få til.»
Nikolai Bakketun, Æsculap 5/2010

Andre aktuelle titler

Hans A. Dahl og Jørgen Jensen

Bevegelsesapparatet

Ola Wærhaug og Hans A. Dahl