Terje Finstad
Terje Finstad (f. 1982) har mastergrad og doktorgrad i vitenskaps- og teknologistudier. Han er førsteamanuensis ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier ved NTNU. Forskningen hans har dreid seg om den samfunnsmessige integreringen av kunnskap og teknologi i så vel matproduksjon som forbruk, men også universitetshistorie, hygiene- og byhistorie og dyr og samfunn.
Titler i salg
Område og fag
Type
Språk/Målform
Matens meglere
Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tidTerje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per ØstbyBokmål2022
ISBN 9788202652333Open AccessAkademisk
ISBN 9788202652333Open AccessAkademisk
Matens meglere
Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tidTerje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per ØstbyBokmål2022
ISBN 9788202756062HeftetAkademisk
ISBN 9788202756062HeftetAkademisk
390,–
Produseres på bestilling. Sendes fra oss i løpet av 1–2 uker.