Stein Erik Ulvund

Stein Erik Ulvund

Dr.philos. Stein Erik Ulvund er professor i pedagogikk ved Universitetet i Oslo med barns utvikling og omsorg for barn som spesialområde. Han er også professor II ved Regionalt kunnskapssenter for barn og unges psykiske helse, Nord, ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet. Ulvund har publisert et stort antall vitenskapelige og populærvitenskapelige artikler i norske og internasjonale tidsskrifter og utgitt flere bøker for fagfolk og foreldre. Han har i lengre perioder vært fast gjest i Norgesglasset i NRK P1, og var tidligere fast medarbeider i "God morgen, Norge" på TV 2, der han tok opp ulike spørsmål om barns utvikling og barneoppdragelse. Han har i mange år vært en aktiv samfunnsdebattant i spørsmål om barns oppvekst og utvikling. Forfatteren er far til fire. I 2012 ble forfatteren tildelt Det utdanningsvitenskapelige fakultets pris for fremragende formidling.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Område og fag
Språk/målform

Anmeldelser

"Dette er en lettlest og lett tilgjengelig fagbok som både fagfolk og foreldre kan finne mye interessant og nyttig stoff i."

Kirsten Flaten, Utdanning

"Dette er ei vellukka «gjer det sjølv»-bok, med masse tankevekkande råd til foreldre som føler dei ikkje skjønar barnet sitt særleg godt."

Lars Nyre, Forskerforum