Rebekka Egeland
© Foto Kaja Bruskeland

Rebekka Egeland

Omtale

Rebekka Egeland er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og jobber i dag som leder i Falck Healthcare Norge. Her arbeides det med å fremme god fysisk- og psykisk helse i befolkningen gjennom lett tilgjengelige og tverrfaglige tilbud for å redusere sykefravær og tidlig uføre.

Hun har videreutdannelse i Mindfulness fra USA og tar for tiden en 5-årig spesialistutdanning i organisasjonspsykologi. Hun har bakgrunn som gruppetreningsinstruktør ved Sats Elixia. I 2008 skrev hun bestselgeren «Mindfulness i hverdagen» som har solgt over 40.000 solgte eksemplarer. Hun har også gitt ut kursledermanualen- og arbeidsheftet «Mindfulness-basert kognitiv terapi» (2012) og er medforfatter av boken «24-timers livsstil – sunn, sterk og frisk» (2015) som er basert på Helsedirektoratets anbefalinger for fysisk aktivitet og kosthold.

Hun er opptatt av å formidle psykologisk kunnskap, normalisere psykiske lidelser og fjerne tabuer, og har over flere år holdt en rekke kurs og foredrag for både helsepersonell og bedrifter i offentlig- og privat sektor.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1