Heidrun Åm

Heidrun Åm

Heidrun Åm er førsteamanuensis i sosiologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim. Hennes fagområde er teknologi og samfunnsendring. Hun har forsket på styring av nanoteknologi og bioteknologi, forskningspolitikk, fornybar energiomstilling og oppdrettslaks. Hun interesserer seg for forholdet mellom det offentlige og det private, ekspertise og demokrati, samt fordelingspørsmål.

Titler i salg

Viser 1 - 3 av 3

  • Matens meglere av Terje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per Østby (Open Access)
    Open Access

    Matens meglere

    Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tid

    Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2022 ISBN 9788202652333 Open Access Akademisk
  • En smak av forskning av Ingvill Stuvøy, Aksel Tjora og Gunhild Tøndel (Heftet)

    En smak av forskning

    Bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt

    Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2021 ISBN 9788202709426 Heftet Akademisk
  • Matens meglere av Terje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per Østby (Heftet)

    Matens meglere

    Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tid

    Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2022 ISBN 9788202756062 Heftet Akademisk