Gudny Ingebjørg Hagen
© Foto: June Witzøe

Gudny Ingebjørg Hagen

Omtale
Gudny Ingebjørg Hagen (f. 1954) er forfatter og dramatiker. Hun har skrevet manus til en rekke Barne-tv-serier for NRK – til sammen har hun vært involvert i ca. 200 Barne-TV-program gjennom tidene. Hun har skrevet alle bøkene, tv-seriene, teateroppsetningene og filmmanuset til Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen og Julenatt i Blåfjell, samt manus til tv-serien Vertshuset Den Gyldne Hale, adventsserien Amalies Jul, og en rekke manus for Sesam Stasjon og Huset med det rare i. I tillegg er hun utviklingsansvarlig for opplevelses- og kulturhuset Blånisselandet i Målselv. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger, og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell-universet. For tiden skriver hun på heltid. Gudny Ingebjørg Hagen har vunnet mange priser for arbeidene sine, blant annet Gullruten og flere Spellemannspriser.
Titler i salg

Viser 1 - 2 av 2

 • Toktok Digital (barnehagelisens) av Bente Aune, Gerd Åsta Bones, Gudny Ingebjørg Hagen og Michael Eward Naylor (Nettsted)

  Toktok Digital (barnehagelisens)

  Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2017 Læreplan Rammeplan for barnehager 2006 ISBN 9788202414177 Nettsted
 • Toktok Fest og feiring av Beate Børresen og Gudny Ingebjørg Hagen (Pakke)

  Toktok Fest og feiring

  Norsk utgave

  Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2016 Læreplan Rammeplan for barnehager 2006 ISBN 9788202423933 Pakke 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn og 4. trinn