Meny

Handlekurv

FEIDE

 

Benytt Feide på cdu.no

Skolens vertsorganisasjon hos Feide (dvs. kommunen/fylkeskommunen) må abonnere på tjenesten 'Cappelen Damm undervisning' fra Cappelen Damm AS. Spørsmål om dette rettes til din lokale brukerstøtte hos Feide

Hvis skolen ønsker å benytte innlogging via Feide på cdu.no. Legg inn Feide-ID på brukerne som er registrert. Gå til Brukeradministrasjonen og klikk på Lærer eller Elever. Klikk på Rediger bruker(e) og kolonnen for "Feide-ID" vil bli redigerbar. Legg inn Feide-ID på hver bruker og avslutt med Lagre. 

Kontakt oss på telefon. 21  49 70 00 eller feide@cappelendamm.no

Merk! Vær oppmerksom på at når skolen er aktivert for Feide-innlogging hos oss, må alle brukere ved skolen benytte Feide ved innlogging på våre tjenester.

 

Feide-ID

En komplett Feide-ID består av et brukernavn og en tilhørighet, for eksempel brukernavn@abc.kommune.no. Er det du i tvil om hva som er din Feide-ID. Kan du logge deg inn på http://innsyn.feide.no og sjekk feltet «Personlig ID hos organisasjonen» Tilhørigheten (alt etter @) er lik for alle brukerne på skolen.

 

Logg inn med din Feidebruker på cdu.no

Hvis skolen er aktivert for Feide-innlogging i vårt system, kan du logge direkte inn med din Feide-bruker på CDU. Du oppretter automatisk en bruker i det du logger inn.

 

Nye Feidebrukere på cdu.no

Dersom skolen er registrert for Feide på CDU, kan lærere og elever logge seg inn med sin Feidebruker på CDU. De vil automatisk få opprettet en bruker i det de logger inn.

 

Legg til Feide-ID på allerede registrerte brukere

Logg inn med din Feide-bruker på cdu.no og gå til Min side.

Gå til Brukeradministrasjonen av brukere og digitale ressurser og klikk på Lærer eller Elever. Klikk på Rediger bruker(e) og kolonnen for Feide-ID vil bli redigerbar. Legg inn Feide-ID på hver bruker og avslutt med Lagre.

 

Din Feideinformasjon

Du kan logge inn på tjenesten Min Feide-side for å finne all din informasjon.

Glemt Feide brukernavn eller passord

Kontakt din lokale brukerstøtte. Finn din lokale brukerstøtte her.

Jeg får feilmelding/får ikke logget inn med Feide

Hvis skolen du tilhører ikke er aktivert for innlogging med Feide i våre systemer, vil du få feilmeldingen:

"Din skole er ikke aktivert for FEIDE-innlogging i våre systemer. For å bli aktivert, ta kontakt med Kundeservice."