Hør Stine Helena Bang Svendsen og Hannah Helseth i samtale med Lene Auestad om boken «Gledesdrepende essays» av den britisk-australske kulturteoretikeren Sara Ahmed.

Boken er oversatt av Lene Auestad. Stine Helena Bang Svendsen og Hannah Helseth har skrevet forordet. Boken er nr. 81 i serien.

Stine Helena Bang Svendsen er førsteamanuensis i pedagogikk ved NTNU. Hennes forskningsfelt er kjønn, seksualitet og etnisitet som forskjell i og utenfor skole og utdanning.

Hannah Helseth er forsker II ved Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Hun forsker på vold i nære relasjoner og har skrevet bøker og artikler om blant annet seksuell trakassering.

Lene Auestad er filosof og forfatter. Hennes interesseområder er kritisk teori, fenomenologi og psykoanalyse, og hun har stiftet den tverrfaglige og internasjonale konferanseserien Psychoanalysis and Politics.

 

Hør Cappelens upopulære podkast i din foretrukne strømmetjeneste, eller søk på «Cappelens upopulære» i podkastappen din og klikk abonner:

Spotify

SoundCloud

Apple Podcast/iTunes

Google Podcast

Libsyn