SETT-NO_2019_fri-300x150.jpgVi skal til SETT også i år, og håper å se deg på standen vår, H:20.
Kom for en kaffe, cookie, en god fagprat og kanskje en prøvetilgang til et nyttig læremiddel for deg og klassen din.

3 gode grunner til å besøke Cappelen Damm på SETT 2019

Skoleåret 2019/20 er et av de mest spennende siden årtusenskiftet. Nye læreplaner for skolen sammen med digitalisering i utdanningen kommer med mange nye muligheter, og flere nyttige, morsomme og engasjerende lærerverktøy enn noensinne.

Til SETT 2019 stiller vi både mann- og innholdssterke, og for deg som skal på konferansen er det mange gode grunner til å stikke innom Cappelen Damm-standen.

Her er noen av dem.

1. Digitalt innhold til fagfornyelsen

Med coSinus digital matematikk og Skolen fra Cappelen Damm som spydspisser har vi aldri hatt mer digitalt innhold å vise deg.

Besøk oss, få tips til hvordan du kan bruke digitale verktøy og innhold i undervisningen, og prøv selv!

2. Nye læreplaner, forenklet!

Endelig er de nye læreplanene til fagfornyelsen her! Hva mener du? Vi har satt oss inn i læreplanene, fag for fag, for å diskutere hva de betyr for deg, faget ditt og undervisningen i ditt klasserom! Cappelen Damm-redaktører fra forskjellige fag blir med på SETT, klare for å snakke om fagfornyelsen, de nye læreplanene og alt som følger med!

3. Konferansens beste kaffe

Nytt er bra, men noen ting går aldri av moten. God kaffe, for eksempel. I år, som i fjor, som året før, stiller vi på SETT med konferansens beste kaffe og noe å bite i.

Vi gleder oss til SETT 2019. Sees på konferansen!