Campus Inkrement finner du filmer til Radius (matematikk 5-7), Faktor (matematikk 8-10), Nova (naturfag 8-10) og Sinus (matematikk for videregående skole). Opplegget kan brukes til omvendt undervisning, leksehjelp, differensing og opplegg til elever som har vært borte fra undervisningen.

 

Basisversjon (Campus Solo)

I basisversjonen kan elevene streame filmene når som helst. Hvis du velger å registrere elevene, kan du se hvilke filmer/eksempler de har sett og hvilke kontrolloppgaver de har gjort. Elevene kan også legge inn kommentarer til lærer, for eksempel hvis det er emner de ønsker å få gjennomgått grundigere i neste økt. Basisversjonen er gratis.

 

Filmene har mange bruksområder:

  • Omvendt undervisning
  • Hjelp til elever som er syke eller fraværende av andre grunner
  • Tips til foreldre som skal hjelpe barna med matematikken
  • Differensiering: både for elever som trenger å repetere lærestoff fra tidligere kapitler og for elever som er klare for å gå videre
  • Repetisjon til prøver og eksamen

Filmene  krever i utgangspunktet ikke innlogging. Dersom du ønsker å bruke metoden Omvendt undervisning, må du registrere deg og elevene dine. Da vil du ha full oversikt over hva hver enkelt elev har arbeidet med hjemme.

 

Faktor Premium

Med Faktor Premium får du oppgaver, klasseromsaktiviteter og underveisvurdering som er knyttet direkte opp mot videoene til lærebøkene.

Nova Premium

Med Nova Premium får du oppgaver, klasseromsaktiviteter og underveisvurdering som er knyttet direkte opp mot videoene til lærebøkene. Nova Premium inneholder totalt 14 timer undervisning og har teksting på bokmål og nynorsk og døvetolking for elever som trenger det. Omvendt undervisning til Nova er kun tilgjengelig i Premium-versjon.

 

Mat og helse Premium (kommer våren 2018)

Mat og helse Premium presenterer teoristoff fra Mat og helse-boka ved hjelp av en fortellerstemme, stillbilder og filmer. I tillegg er det egne videoleksjoner som viser hvordan man lager et utvalg matretter fra boka, trinn for trinn. Mat og helse Premium har døvetolking og teksting for elever som trenger det, i tillegg til kontrollspørsmål som elevene kan løse mellom videoene, digital lekseplanlegging og verktøy for diskusjon og elevaktivitet i timen. Omvendt undervisning til Mat og helse-boka vil kun være tilgjengelig i Premium-versjon.

 

Ønsker du prøvetilgang til noen av Premium-versjonene?

 

Start prøveperiode på Campus! Hvis du oppretter kurs på Nova Premium eller Faktor Premium, starter 30 dagers prøveperiode automatisk.

Foreløpig er det mulig å få prøveperiode Faktor Premium og Nova Premium.

 

JETZT 8-10

Som første forlag tilbyr vi omvendt undervisning i tyskfaget med tema- og grammatikkfilmer til hvert kapittel. Filmene til JETZT 8-10 ligger på fagnettstedet, jetzt8-10.cdu.no, både på elevlisensen og lærerlisensen.