Velkommen til gratis NOA-seminar:

Lansering, Hei! abc i Trondheim og Bergen

 

Ordsky med Hei! abc og Hei! B1

Vi inviterer til lansering av Hei! abc – et læreverk for alfabetisering i den populære Hei!-serien, og ønsker velkommen til en ettermiddag med et faglig og aktuelt program for alfabetiseringslærere. Hei! abc presenteres av forfatterne og vi serverer god mat og godt drikke.

Program

Vi åpner for registrering, kaffe og bakst fra kl. 15.00.

 

15.30-17.30 Presentasjon av Hei! abc og metodiske tips til undervisningen ved Ingrid Alnes Buanes og Jon Olav Ringheim

I tillegg til en gjennomgang av sitt nye læreverk for alfabetisering, vil forfatterne snakke om grunnleggende lese- og skriveopplæring. Både for dem som skal lære å lese for første gang og de som skal lære og automatisere et nytt alfabet, er mestring og leselyst sentralt. Forfatterne vil dessuten komme inn på differensiering i undervisningen, morsmålsstøtte og viktigheten av å lære å lese på et språk som man mestrer.

Les mer om Hei! abc

 

17.30-18.15  Tapas

 

18.15-19.00  La oss aldri glemme hvor godt det kan være å leve. En samtale med Sarah Zahid om å leve i to kulturer, der forfatteren også leser dikt fra samlingen sin.

Sarah Zahids debutsamling La oss aldri glemme hvor godt det kan være å leve handler om unge, norsk-pakistanske Sarah fra Holmlia og Bjørndal. Dikt fra familieliv og oppvekst. Dikt om skole og ferie. Og et gryende voksenliv. Dikt fra forstadsgater og sentrumsgater. Populærkultur og nasjonalkultur. Om normer og frihet og tilhørighet.

Det er mer som skiller oss ad enn holder oss sammen, er det generelle inntrykket verdens nyhetsbilde gir oss borgere om dagen. Sarah Zahid er en aldri så liten motvekt. Heldigvis. Men uten at diktene hennes blir naive. Heller blir de mangfoldige og grunnleggende demokratiske.

 

 

Arrangementet er gratis for lærere i norskopplæringen.

Ved stor pågang forbeholder vi oss retten til å fordele plassene, slik at flest mulig skoler får mulighet til å delta. 

 

VELKOMMEN !

 

Hei! B1

Seminarer arrangeres i august. Mer informasjon kommer!

 

Motta invitasjoner på e-post

Ønsker du å motta invitasjoner til kurs og informasjon om nye læreverk? Logg inn/registrer deg øverst på siden, og legg til dine undervisningsfag.

 

Bli med i Facebookgruppa vår

Vi har mye å by på av stort og smått som kan være faglig påfyll eller til nytte i klasserommet. Derfor har vi opprettet en egen, lukket gruppe for NOA-lærere på Facebook. Der kan du også dele ting med andre lærere, spørre og diskutere.
Bli med i Cappelen Damm NOA på Facebook!