Meny

Handlekurv

Hvordan lykkes med digitale lærebøker?

Hvordan lykkes med digitale lærebøker?

Lærer elevene mer eller mindre med digitale lærebøker? Forskning konkluderer ikke med noen av delene og utviklingen går fort. Det vi vet er at læreboka, enten den er på papir eller er digital, gir en god struktur og har et gjennomarbeidet innhold. Brukeren av den digitale boka har flere verktøy, men da må elevene vite hvordan de utnytter de digitale fordelene.

På dette kurset får du praktiske tips om studieteknikk og bruk av Unibok og digitale lærebøker. I tillegg til et praksisnært foredrag knyttet til digital kompetanse, digital studieteknikk og klasseledelse i det digitale klasserommet.

 

Få en gratis Unibok i et av dine undervisningsfag!

Skriv i kommentarfeltet når du melder deg på kurset, i hvilket fag du ønsker å prøve en Unibok. Vi ønsker å gi deg anledning til å prøve en relevant Unibok i den praktiske delen av kurset. Ta med egen pc/mac/nettbrett/iPad.

 

PROGRAM

13:00–13:30

Registrering og enkel lunsjservering

13:30–14:15

Pedagogiske muligheter med digital lærebok

Presentasjon av Unibok med vekt på de pedagogiske muligheter denne digitale læreboka gir. Vi viser studieverktøy og tilleggsressurser som gir elever med ulike læringsstrategier nye muligheter. Praktisk økt på egen pc/nettbrett for å bli kjent med mulighetene i Unibok. Vi kan tilby kostnadsfri tilgang til Unibok ut skoleåret for alle kursdeltakerne i valgfritt fag.

14:30–15:30

Digital kompetanse, digital studieteknikk og klasseledelse

Eva Bratvold presenterer funn om bl.a. digital kompetanse, digital studieteknikk og klasseledelse som gir gode rammer for læring i det digitale klasserommet. Eva Bratvold arbeider med digital kompetanse på alle skolenivåer, og er en av de mest brukte foredragsholderne i Norge på disse områdene. Hun arbeider med skoleutvikling, endret undervisningspraksis og god digital bruk.

16:00–16:45

Brukernes egne erfaringer

Panelsamtale med lærere og elever fra Sandvika videregående skole om deres erfaringer. Det åpnes for spørsmål fra salen.

Kurset avsluttes senest 16:45

 

VELKOMMEN!