Velkommen til webinar om Basar og nettbasert undervisning!

Webinaret er gratis, og du må melde deg på for å delta. Meld deg på oppe til høyre. Påmeldte får tilsendt opptak av webinaret i etterkant.

 

Klikk her for å delta på webinaret
 

Program

På webinaret blir du bedre kjent med læreverket Basar og du får gode tips til undervisningen.

  • Hva vil du lære? Innhold for norsk som andrespråk og grunnleggende matematikk, naturfag og samfunnsfag presenteres av redaktør Gunn Kristin Haugen.
  • Gode pedagogiske muligheter med Basar. Hvordan følge opp, tilrettelegge for- og samhandle med elevene? Kari Kleven demonstrerer.
  • Omvendt undervisning med Basar. Kjartan Berntsen gir tips til hvordan du kan drive nettbasert- og omvendt undervisning.

 

Du kan stille spørsmål om presentasjonene og læreverket i chaten underveis og muntlig når presentasjonene er ferdige, og få svar direkte.
 

 

Basar er en motiverende, digital ressurs med teori og oppgaver for voksne og unge deltakere med norsk som andrespråk på nivå A1-B2. Basar er tilrettelagt for omvendt undervisning er svært godt egnet–, og tilfredsstiller alle krav til nettbasert undervisning.

Basar inneholder blant annet lesetekster, videoer, lytteoppgaver og skriveoppgaver med skrivestøtte. I Basar er lærestoff og oppgaver inndelt i leksjoner og det finnes leksjoner i kategoriene lese, lytte, skrive, muntlig og grammatikk. I muntligdelen finnes nesten 50 videoer som effektivt viser uttale av bokstaver og lyder. Basar har også innhold for grunnleggende matematikk, naturfag og samfunnsfag.
 

Les mer om Basar og be om prøvetilgang her