Meny

Handlekurv

Psykologi fagkurs 2017

Gikk du glipp av lanseringen av de nye Psykologi 1- og 2-bøkene i fjor? Vi gleder oss til å invitere til faglig påfyll og hyggelig samvær i forlagshuset i Akersgata, onsdag 29. mars fra kl. 17. Det blir servert et enkelt måltid før kursstart, så du kan komme rett fra jobb. Vi byr på gode faglige foredrag og en kort presentasjon av Psykologi-bøkene og ressursene på nettstedet.

Rekker du ikke å være hos oss før til kl. 17.30, blir det muligheter for en matbit eller kaffe med noe søtt i første pause.

P R O G R A M

Registrering og enkel servering fra kl. 17.00.

17.30–18.00      Kort presentasjon og gode tips til bruk av Psykologi-verket fra 2016. Ved Susanna Barstad.

18.15–19.15      Skolen som lære-, leve- og strevearena. Hvordan møte barn og unge på en god måte også når det må snakkes om vanskelige ting? Ved Anne Kristine Bergem.

19.30–20.15      Hukommelse – hjernens tidsmaskin. Hva er egentlig et minne, og hvordan blir minner til? Ved Ylva Østby.

20.20                   Kurskvelden avsluttes.

Alle som deltar på fagkurset får digitale Unibok-utgaver av Psykologi 1 og 2 til seg selv og elevene sine, skoleåret 2017/2018!


Seminaret er gratis for lærere ansatt i videregående skole, men reiseutgifter dekkes av den enkelte.

 


Trenger du parkering?

Kommer du med bil, er det parkering med 250 meter / 3 minutters gåavstand i One Park sentrum P-hus ved Tinghuset.

Gå til oversikt over alle kurs og seminarer som arrangeres av Cappelen Damm Videregående her
Ønsker du å motta invitasjon til fagkurset og informasjon om læreverket? Logg inn/registrer deg øverst på siden og legg til dine undervisningsfag.