Meny

Handlekurv

Sinus fagkurs 2017

Vi inviterer til fagkurs med lansering av nye utgaver av Sinus 1P-Y og Sinus 1P-Y Basis i april – mai 2017. Gratis kurs som inkluderer en god lunsj midt på dagen. Velkommen til inspirasjon og oppdatering i Bergen, Oslo eller Trondheim.

Oppmøte og registrering fra kl. 10. Faglig program fra kl. 10.30.
Kursdagen inkluderer god lunsj midt på dagen og avrundes ca kl. 15.

Bergen, torsdag 27/4 – Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen

Oslo, torsdag 4/5 – Grand Hotel og konferanse, (inng. Karl Johans gate 27)

Trondheim, fredag 5/5 – Rica Hotel Nidelven
 

P R O G R A M

Vi inviterer til presentasjon av de nye utgavene av Sinus 1P-Y og Sinus Basis 1P-Y, hvor fokuset ligger på hva som skal til for å løfte de svakeste elevene opp på et nivå hvor de vil kunne mestre og forstå grunnleggende matematikk.

Avslutningsvis blir det holdt et foredrag som belyser spesifikke lærevansker innenfor matematikk:

"Er det håp for elever med spesifikke matematikkvansker?" Dette er et nyttig og tankevekkende foredrag, som passer godt inn i temaet for dagen.

Kursholdere er Tore Oldervoll og Sigbjørn Hals.

Du vil få servert god lunsj midt på dagen, med tid til diskusjon og erfaringsdeling med kolleger. Velkommen til Sinus fagkurs!

Ingen kurs i din by?


Bor du ikke i nærheten av en by hvor vi holder kurs men ønsker å komme på kurset i Oslo, kan vi tilby rimelig overnatting i sentrum. Ta kontakt med Thon Hotel Panorama, Rådhusgaten 7b, telefon 23 31 08 00 hvor du kan bestille subsidiert overnatting med forlagets avtalepris på referanse nr 24589658. Bestill rom fra 3.–4. mai til kr. 600,- som du betaler ved avreise. Det er ca 8 min gangavstand fra hotellet til kursstedet. Rom må bestilles innen 3. april – først til mølla gjelder! Skriv i kommenarfeltet at du benytter deg av tilbudet om rom i forkant av fagkurset, når du melder deg på.

Fagkurset er gratis for lærere ansatt i videregående skole.

Gå til oversikt over alle kurs og seminarer som arrangeres av Cappelen Damm Videregående her.

Ønsker du å motta invitasjoner til kurs og informasjon om læreverket? Logg inn/registrer deg øverst på siden og legg til dine undervisningsfag.