Webinar Engelsk 1 og læreverket Interactions

Her kan du se opptak av presentasjonene i webinaret

 

Program

På webinaret vil du bli kjent med læreverket Interactions 1. Forfattere og redaktør presenterer Interactions 1 til fagfornyelsen og hvordan læreverket er tenkt brukt i undervisningen i Engelsk 1.
 

Kapitler og komponenter: en oversikt over læreverkets oppbygging og tilknytning til læreplanen. Ved redaktør Birger Nicolaysen

Exploring English: Language learning beyond sentence grammar. Ved forfatter Hilde Hasselgård

Det handler om kommunikativ kompetanse: Nye temaer kommer med jevne mellomrom inn i engelskundervisningen.  Disse temaene trenger ikke å komme i tillegg til alt annet, men kan integreres i velkjente tilnærminger til språklæring. I denne presentasjonen er hensikten å se på sammenhengen mellom språklæring, interkulturell kompetanse, de tverrfaglige temaene og kritisk tenkning. Ved forfatter Magne Dypedahl

Blinding Bright Lights: Literature in Interactions. Ved forfatter Richard Burgess

 

Etter programmet kan du møte forfatterne og stille spørsmål til presentasjonene og om læreverket.

 

Interactions 1 for engelsk 1 i vgs.
Interactions 1, engelsk 1

 

Se digitalt vurderingseksemplar av boka nå!

Interactions 1 er tilgjengelig som digitalt vurderingseksemplar for deg og kollegene på skolen. Du finner det på cdu.no > Min side. Se Vurderingseksemplar på venstre side når du er logget inn (se logg inn øverst på siden her).

 

Interactions 1gir elevene mulighet til å jobbe i dybden med programfaget Engelsk 1 og er utviklet til ny læreplan i faget for fagfornyelsen (LK20). Læreverket lar elevene jobbe systematisk med begreper, perspektiver og språklige utfordringer for å utvikle deres samlede kompetanse i engelskfaget.

Interactions lærebok i kombinasjon med læreverkets digitale ressurser gir elever og lærere verktøyene de trenger for å lykkes med Engelsk 1. Interactions har både fysisk og digital lærebok.

Les mer om Interactions 1 og de ulike komponentene her