Meny

Handlekurv

Matematikk for mellomtrinnet

Radius 5-7 våren 2017

Velkommen til et nyttig og inspirerende kurs for matematikklærere på mellomtrinnet! Kurset er gratis. Det varer fra kl. 11.00 til 15.30 og inkluderer lunsj. Registrering og enkel servering fra kl. 10.30. Kurset er gratis og henvender seg først og fremst til lærere som har tatt i bruk Radius, eller som skal vurdere nytt læreverk i matematikk.

 

Kursinnhold:

  • Presentasjon av Radius for 5. til 7. trinn med vekt på problemløsningsoppgaver og aktiviteter som fremmer muntlige ferdigheter. Alle kursdeltakere får utdelt et vurderingseksemplar av Radius 7A Grunnbok.
  • Digitale verkøy til Radius (elevnettsted inkludert Regnemester, lærernettsted, omvendt undervisning/leksehjelp og digital vurdering)
  • Thinking Blocks. Dette blir en praktisk økt hvor deltakerne får løse ulike oppgaver ved hjelp av Thinking Blocks. Metoden kalles også Bar Model Method eller Blokkmetoden og er et visualiseringsverktøy som brukes for å visualisere matematiske problemstillinger.

Meld deg gjerne på så fort som mulig! Vi har begrenset antall plasser, og kursene kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen utløper. Ta gjerne med kolleger, men husk at hver enkelt må logge seg inn og melde seg på.

Når du har meldt deg på, kommer det opp en bekreftelse på skjermen din. Kursbekreftelser blir ikke sendt ut umiddeltbart etter påmelding, men de blir sendt ut i god tid før kursstart. Kurset er gratis. Lunsj serveres fra kl. 13.00 til 14.00.