Velkommen til webinar!

Alle som er påmeldt webinaret eller har forhåndsbestilt vurderingseksemplar, får tilsendt vurderingseksemplar av nye Moment vg3. Digitalt vurderingseksemplar blir snart tilgjengelig for alle på Min side under Vurderingseksemplar her på cdu.no.

Se opptak av webinaret her!

PROGRAM

På webinaret får du møte redaktøren og en av lærebokforfatterne. De vil presentere læreverket Moment vg3 – både bok og nettsted, og du får høre hvordan læreverket møter den nye læreplanen.

Bli kjent med nye Moment vg3!

Redaktør Kirsten Kalleberg og forfatter May Lånke forteller om hvordan vi legger til rette for studieforberedende lese- og skrivetrening. Se  eksempler på grep vi har tatt for å møte de nye oppdragene i læreplanen.

Har du spørsmål knyttet til læreverket Moment eller læreplanen?

Enten du lurer på noe praktisk eller du har spørsmål om faget, så svarer vi deg etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på forhånd til redaktør Kirsten Kalleberg; kirsten.kalleberg@cappelendamm.no

 

Bla i boka nye Moment vg3 og les mer om læreverket her!

Bla i utdrag fra boka og les mer om Moment vg3 her: Moment vg3 (LK20)

Les om læreverket til alle tre årene her: Moment vg1-vg3 norsk sf (Fagfornyelsen LK20)

Ditt digitale vurderingseksemplar av hele boka blir tilgjengelig 23. mai

Digitalt vurderingseksemplar av Moment vg3 der du kan bla i hele boka som er sent til trykk blir tilgjengelig for alle nå snart. Moment vg1 og Moment vg2 er tilgjengelig. Logg inn med Feide på nettsiden øverst til høyre > gå til Min side og velg Vurderingseksemplar nede på venstre side. Fysisk vurderingseksemplar sendes i slutten av juni.

Nysgjerring på forskning om lesing på skjerm og papir?

Se også lærebokforfatter Marte Blikstad Balas snakke om lesing på skjerm og papir i denne videoen på Cappelen Damm TV | norsk fra fagkvelden i norsk 30. mars i år.

På Cappelen Damm TV under Marte Blikstad Balas innlegg finner du også et nyttig og relevant foredrag med Cathrine Krogh om arbeid med lesing i norsk.

 

Husk å sette av tid i kalenderen – vi gleder oss til å se deg!

Passer ikke tidspunktene for webinarene, kan dere enten se på opptak i etterkant – eller invitere oss på digitalt skolebesøk. Vi hører gjerne fra dere!

PS! Så snart begge webinarene er gjennomført vil du finne lenke til opptak på Cappelen Damm TV under kategorien norsk. Der finner du også tidligere opptak av læreverkpresentasjoner og faglige foredrag.