Kjære engelsklærer!

Velkommen til vårens engelskseminar med lansering av våre nye læreverk for engelsk SF og YF til fagfornyelsen 2020, CITIZENS!

Du får gratis vurderingseksemplar, grundig presentasjon av læreverket og de digitale ressursene, i tillegg til gode faglige foredrag om blant annet kulturmøter, interkulturell kompetanse og vurdering i fagfornyelsen.  Det blir god servering gjennom dagen og mulighet for omvisning på det nye hovedbiblioteket.

 

Nærmere program kommer!

 

Nye Deichmanske bibliotek
 

Nye Deichman Bjørvika

Seminaret er på nye Deichman Bjørvika. Det nye hovedbiblioteket i ligger i byen, mellom Oslo Sentralstasjon og Operaen. Biblioteket åpner 28. mars 2020, og vi gleder oss til være en av de første som kan invitere til et arrangement her.

I biblioteket får du kontakt med både historie, nåtid og framtid i ett og samme hus. Her er Carl Deichmans opprinnelige gave til Oslos innbyggere, en samling på 6000 bøker og du kan sjekke ut stillerommet til kunstprosjektet Framtidsbiblioteket (Future Library) med bøker som først skal leses om 100 år.

Overnatting

Vi tilbyr subsidert overnatting fra onsdag til torsdag for dem med mer enn to timers reisevei, dersom hotellet vi har avtale med velges. Mer informasjon kommer.