Årets pSinus-logo-600-300.jpegrogram byr på interessante foredrag og diskusjoner rundt læreplanendringene som er ute på offentlig høring fra midten av mars. Det forventes ikke å bli store endringer i dette utkastet. Seminaret vil ha dette som bakteppe og handler om endringene fagfornyelsen representerer.

Vi legger opp til halvannen dag med faglig påfyll og nyttig fagprat med kolleger og andre fagpersoner. Du vil selvfølgelig også få servert god mat og drikke. Om du er med på bare en eller begge dagene, er opp til deg.

Du ønskes velkommen til et gratis fagseminar vi håper vil gi deg både nyttig påfyll og inspirasjon på vei mot fagfornyelsen. Velkommen!

NB: Seminaret er fulltegnet. Ønsker du å stå på venteliste, send en epost til sinus@cappelendamm.no

PROGRAM TORSDAG 28. MARS
Cappelen Damm, Akersgata 47/49

Sted: Cappelen Damm – Seierherrene, Akersgata 47 kl. 17.30–20.00.

Oppmøte og registrering fra kl. 17.30.

 

• kl 18.00   Eksotiske fordelinger. Ved Andreas Nakkerud, UiO

• kl 19.00   Dybdelæring i fagfornyelsen. Ved Frantz T. Gregersen, NTNU/IMTEC

Mat og drikke serveres fra ca kl. 19.45. Lokalet stenger ca. kl. 21.00
 

PROGRAM FREDAG 29. MARS

Sted: Stratos konferansesenter, Youngstorget 2. kl. 10.00–15.00.


Oppmøte og registrering av nye deltakere fra kl. 09.30. Programstart kl. 10.00. Det serveres kaffe og litt å bite i ved oppmøte og en god lunsj midt på dagen.

• kl 10.00–11.45    Økt forståelse i matematikk ved bruk av programmering.
                                Ved Henrik Hillestad Løvold

• kl 11.45–12.30    Lunsjbuffet

• kl 12.30– 13.10   Utforskende samarbeidsoppgaver som metode for dybdelæring. Ved Birte Vestergaard, Oslo by Steinerskole
                          

• kl 13.20–15.00    Fagfornyelsen: Hva bør vi forberede oss på? 
                                Ved Tor Espen Kristensen, UiB / Stord vgs.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.
 

Har du lang reisevei og trenger overnatting?

Dersom du har over 2,5 timers reisevei til Oslo sentrum og ønsker å overnatte på hotell natten fra torsdag til fredag dekker vi ca halvparten av regningen om du bor på Hotel Grand Central, Jernbanetorget 1 (Østbanehallen/Oslo S). Du må bestille hotellrommet innen 6. mars, og oppgi riktig referansenummer. (Du må også eventuelt selv huske å avbestille, for å unngå å betale full pris for ubenyttet rom).

Egenandel kr 600 per rom. Benytt referansenr. 1123GR008708 ved bestilling på telefon 22 98 28 00 | e-post co.grand.central@choice.no (Oppgi fullt navn, mobil, e-post, dato og referanse).

NB: Begrenset antall rom totalt og per skole.

Fra hotellet tar det ca 5 minutter å gå til kursstedet på fredag. Er du med på seminaret torsdag, vil du bruke små 10 min "hjem" til hotellet.

Se beliggenhet og les mer om hotellet her

 

Fagseminaret er gratis for lærere ansatt i videregående skole, men vi forbeholder oss retten til å fordele plassene mellom skolene.

Påmeldingen er bindende etter påmeldingsfristen, og skolen blir fakturert for deltakere som ikke møter opp uten å ha gitt oss beskjed. Påmeldingsfrist: 20. mars.

Les mer om andre fagseminarer Cappelen Damm inviterer til denne våren her.