Velkommen til webinar!

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Alle som er påmeldt webinaret eller har forhåndsbestilt vurderingseksemplar får tilsendt nye Alle tiders historie påbygg. Digitalt vurderingseksemplar er tilgjengelig nå for alle på Min side under Vurderingseksemplar her på cdu.no.

Se opptak av webinaret her: Alle tiders historie påbygg vg3 til LK20 og fagfornyelsen

Du kan velge mellom to alternative dager, programmet er det samme. De siste minuttene svarer vi på spørsmål, men vi blir så lenge det er spørsmål å besvare :- )

Program for webinaret

På webinaret får du en presentasjon av konseptet og tankene bak læreverket Alle tiders historie og nye Alle tiders historie påbygg. Forfatterne går gjennom sentrale deler av læreplanen, og du blir kjent med hvordan lærebok og supplerende digitale ressurser er tenkt brukt i undervisningen. Til slutt snakker forfatter Kåre Dahl Martinsen om Krigen i Ukraina.

Historie - hva, hvorfor og hvordan?

Om læreplanens oppbygging, kompetansemålene og historiebevissthet som et av fagets overordnede mål. Lærebokforfatter Tommy Moum.

Alle tiders historie er solid fagfornyet til vg2, vg3 og påbygg!

Konseptet og strukturen i læreverket og hvordan dette hører sammen med intensjonene i fagfornyelsen og læreplanen. Lærebokforfatter Trond Heum

Alle tiders historie nettsted

De supplerende digitale ressursene er en sentral ressurs som legger opp til stor fleksibilitet og blant annet tematiske innganger til historien. Redaktør Martin Austnes

Krigen i Ukraina

Lærebokforfatter Kåre Dahl Martinsen er professor ved Forsvarets høgskole. I dette foredraget gir han oss et lite innblikk i krigen i Ukraina.

Har du spørsmål om Alle tiders historie?

Enten du lurer på noe praktisk eller du har spørsmål om faget, så svarer vi deg etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på forhånd til redaktør Martin Austnes; martin.austnes@cappelendamm.no

 

Vil du lese om læreverket Alle tiders historie? 

Alle tiders historie Vg2-3 (Fagfornyelsen LK20)

Alle tiders historie påbygg (Fagfornyelsen LK20)

Her er ditt digitale vurderingseksemplar!

Alle tiders historie vg2-3 og Alle tiders historie påbygg er tilgjengelig som digitalt vurderingseksemplar for deg og kollegene, du behøver ikke bestille. Logg inn med Feide på nettsiden øverst til høyre > gå til Min side og velg Vurderingseksemplar på venstre side når du er inne.

Husk å sette av tid i kalenderen – vi gleder oss til å se deg!

Har skolen utfordringer med å stille på tidspunktene for webinarene, håper vi du kan samle seksjonen og invitere oss til et digitalt skolebesøk. Vi hører gjerne fra dere!

PS! Så snart begge webinarene er gjennomført vil du finne lenke til opptaket av webinaret under historie på Cappelen Damm TV. Opptak og foredrag fra tidligere år finner du også der.