Sabes fem hovedpersoner på Plaza Major

Webinar Spansk 1 og læreverket ¿Sabes?

Med tydelig struktur, god språkhjelp, visuelle grep som støtter språklæring og avgrensede temaer gir ¿Sabes? et godt grunnlag for videre språklæring på spansk. Bli med på webinar og lær mer!

Alle som er påmeldt webinaret mottar et gratis vurderingseksemplar av ¿Sabes?. Du kan allerede nå se boka som digitalt vurderingseksemplar – se lenger ned.

Program for webinaret

Språklæring med ¿Sabes?: Læreverket har et realistisk ambisjonsnivå  og legger stor vekt på dybdelæring og å lære grundig om utvalgte temaer. Det har engasjerende metoder for språklæring med hovedvekt på kommunikasjon. Ved forfattere Eli-Marie Drange og Amelia Osorio.

¿Sabes? og LK20: Verket er tett knyttet opp til læreplanens kjerneelementer, kompetansekrav og tverrfaglige temaer. Redaktør Elizabeth Sandseter Mariani og forfatterne snakker om hvordan læreverket er bygget opp.

Spørsmål og svar om ¿Sabes?: Forfattere og redaktør svarer på spørsmål etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på e-post til: hilde.haugen (at) cappelendamm.no

 

-------------------

Se digitalt vurderingseksemplar av boka nå!

¿Sabes? er tilgjengelig som digitalt vurderingseksemplar for deg og kollegene på skolen. Du finner det på cdu.no > Min side. Se Vurderingseksemplar på venstre side.

 

 

 

Sabes bok og nettsted for spansk 1
Sabes for spansk 1 LK20

 

¿Sabes? for spansk 1, vg1 & vg2, består i tillegg til læreboka av et elevnettsted som er en viktig del av læreverket. Lærernettstedet gjør det lett for læreren å differensiere. Her finnes også en fyldig lærerveiledning og mange ekstra ressurser.