Meny

Handlekurv

Matematikk for mellomtrinnet

Radius 5-7 våren 2018

Hvem er X?

Velkommen til et nyttig og inspirerende ettermiddagskurs for matematikklærere på mellomtrinnet! Kurset er gratis. Det varer fra kl. 16.30 til 20.00 og starter med pizzabuffet eller tapas. Registrering fra kl. 16.15. Kurset er gratis og henvender seg først og fremst til lærere som har tatt i bruk Radius, eller som skal vurdere nytt læreverk i matematikk.

Alle kursdeltakere får utdelt vurderingseksemplar av Radius 7B Grunnbok og Radius 7 Oppgavebok.

Kurset i Oslo 27. februar er nå fulltegnet. Send e-post hvis du ønsker å stå på venteliste!

Kursinnhold:

  • Problemløsningsoppgaver - tips til ulike oppgaver som fremmer samarbeid, kommunikasjon og refleksjon
  • Digitale verkøy til Radius - elevnettsted, lærernettsted, leksehjelp/videoleksjoner og digital vurdering
  • Thinking Blocks. Dette blir en praktisk økt hvor deltakerne får løse ulike oppgaver ved hjelp av Thinking Blocks. Metoden kalles også Bar Model Method eller Blokkmetoden og er et visualiseringsverktøy som brukes for å visualisere matematiske problemstillinger. Kursholderne vil også vise deg hvordan du kan jobbe med Thinking Blocks i klasserommet.

Meld deg gjerne på så fort som mulig! Vi har begrenset antall plasser, og kursene kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen utløper. Ta gjerne med kolleger, men husk at hver enkelt må logge seg inn og melde seg på. Påmeldingen er bindende.

Når du har meldt deg på, kommer det opp en bekreftelse på skjermen din. Kursbekreftelser blir ikke sendt ut umiddelbart etter påmelding, men de blir sendt ut i god tid før kursstart. Kurset er gratis.