NB: Seminaret er dessverre avlyst på grunn av fare for smittespredning. Alle som er påmeldt vil få tilsendt vurderingseksemplar til skolen og trenger ikke å melde seg av.


Vi gleder oss til å presentere de nye utgavene av Liv og helse til fagfornyelsen 2020. I tillegg til lansering av Liv og helse byr vi på aktuelle foredrag knyttet til aktuelle temaer i læreplanen, – og en god lunsj. Seminaret er gratis for lærere i videregående skole. Velkommen!

Liv og helse Helse- og oppvekstfag vg1
 

Foreløpig program

Faglig program fra kl 10:00 til 15:00.


09:30 Registrering og enkel frokost

  • Liv og helse 2020: Presentasjon av nytt læreverk med digitale ressurser ved forfatterne
  • Velferdsteknologi har kommet inn i læreplanen. Hva gjør vi med det? Ved forfatterne

    Vi vil gi en oversikt over velferdsteknologi og de mest vanlige produktene, og komme med noen forslag til hvordan vi kan jobbe med dette temaet.

Lunsj (11.30-12.30)

  • Aktuelt fagforedrag ved ekstern foredragsholder
  • Helse og kosthold ved Gunn Helene Arsky
  • Våg å være. Ved «Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik (UTGÅR)

15:00 Seminaret avsluttes

 

Nye Bjørvika i Oslo

Seminarene holdes på Oslos nyeste hotell, Clarion Hotel Oslo, i bydelen Bjørvika. Nærmeste nabo er det nye Munchmuseet Lambda og Deichmanske bibliotek. Hotellet ligger i gåavstand fra Oslo Sentralstasjon.

Tilbud om overnatting i forkant av seminaret i Oslo

Må du reise langt for å delta, kan du benytte deg av tilbudet på Comfort Hotel Grand Central. Hotellet ligger sentralt på Jernbanetorget 1 ved Oslo S og er i kort gåavstand til seminaret.

Du betaler kun 400 kr og eventuelt privat forbruk når du sjekker ut, forlaget dekker resten. Dette gjelder et kun et begrenset antall rom og må bestilles før 22. april.

Slik bestiller du: Oppgi ref. nr 1123GR010217 navn, dato 7. mai og kredittkortnummer. Send e-post til book.co.grand.central@choice.no eller ring 22 98 28 00.

NB! Du er selv ansvarlig for å bestille og eventuelt avbestille hotellrom. Dersom du ikke benytter allerede bestilt rom, vil hotellet fakturere deg for kr 1190. Rom må avbestilles senest dagen før.

Seminarene er gratis og inkluderer god lunsj midt på dagen. Reiseutgifter dekkes ikke. Vi forbeholder oss retten til å fordele plassene mellom skolene.