Vi inviterer til fagkurs med lansering av nye utgaver av Sinus S1 og Sinus R1 i Oslo. De nye bøkene er oppdatert og revidert på bakgrunn av tilbakemeldinger og tilpasset den nye eksamensordningen der de digitale ferdighetene står sentralt. Bøkene er beriket med animasjoner og digitale ressurser. Velkommen til gratis kurs som inkluderer tid til faglige diskusjoner og en god lunsj midt på dagen.

PROGRAMMET

Oppmøte og registrering, servering av kaffe og litt å bite i fra kl. 10.00

  • 10.30      Kort om nye utgaver av Sinus R1 og Sinus S1 v. Tore Oldervoll
  • 11.15      Om digitale ressurser i matematikk v. redaktør/forfatter
  • 11.30      Lunsj
  • 12.30      Om å lære matematikk i en digital tid v. Tore Oldervoll
  • 13.45      Spå eller forstå? Hvordan regresjonsanalyse kan brukes til alt fra å utforske sykdomsmekanismer til å generere reklamekroner ved hjelp av Big Data. v. Kathrine Frey Frøslie

Fagkurset avsluttes ca kl. 14.45

Du er velkommen til Stratos konferansesenter, som du finner via Youngstorget og inngangen til Folkepassagen. Gå inn i passasjen fra torget og videre inn første store dør til høyre. Herfra benytter du trappen eller tar heis opp til 11. etasje.

Seminaret er gratis for matematikklærere i den videregående skole.

NB! Påmeldingen er bindende etter påmeldingsfristen, og skolen blir fakturert for deltakere som ikke møter opp uten å ha gitt oss beskjed. Påmeldingsfrist: 30. april.

PS: Vi planlegger også et fagkurs i matematikk, fysikk og kjemi i Trondheim 25. mai. Hold av dagen mer info kommer!

Har du lang reisevei og trenger overnatting?

Ønsker du å benytte deg av tilbudet om subsidiert overnatting fra 7.–8. mai, kan du få enkeltrom til kr 500 på Thon Hotel Terminus, ca. 5 minutters gåavstand fra kursstedet, Stratos, og ca 5 minutter fra Sentralstasjonen.

Du bestiller selv rom ved å sende en e-post til: terminus.bookingsjef@olavthon.no og henviser til avtale-ID 331924388. Fortsatt ledige rom – bestill innen 4. mai.

Med lang reisevei mener vi mer enn to timer fra arbeidssted til Sentralstasjonen i Oslo. Forlaget dekker ikke reiseutgifter eller parkering. Vi forbeholder oss retten til å fordele rom og plasser mellom skolene.