Velkommen til webinar!

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Du kan velge mellom to alternative dager, programmet er det samme. De siste minuttene svarer vi på spørsmål, og vi blir så lenge det er spørsmål å besvare :- ) Du får tilsendt lenke til seminaret på e-post, men du kan også gå til webinaret på denne siden.

Se opptak av webinaret her: Demos, politikk og mennskerettigheter til fagfornyelsen

Alle som er påmeldt webinaret eller har forhåndsbestilt vurderingseksemplar får tilsendt nye Demos. Digitalt vurderingseksemplar er snart tilgjengelig for alle på Min side under Vurderingseksemplar her på cdu.no.

Program for webinaret

På webinaret får du høre alle tre forfatterne! De vil snakke om læreverket Demos og læreplanen, om struktur og oppgaver. Til slutt snakker Carl Henrik Knutsen om demokratiet og hva som truer demokratiet i vår tid.

Demos som verktøy i undervisningen

Hanne Elisabeth Hovden presenterer læreverket, undervisning i faget og den nye læreplanen.

Faget politikk og menneskerettigheter

Eva Kosberg snakker om det tverrfaglige temaet demokrati og medborgerskap og samfunnsdidaktisk forskning om hvordan det kan gjøres praksisk i klasserommet.

Blir verden mindre demokratisk? 

Carl Henrik Knutsen holder et faglig innlegg om demokratiutviklingen i verden og hva som kjennetegner land som blir mindre demokratiske.

Har du spørsmål om Demos?

Enten du lurer på noe praktisk eller du har spørsmål om faget, så svarer vi deg etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på forhånd til redaktør Inger Hilde Killerud; inger.hilde.killerud@cappelendamm.no

 

Demos (Fagfornyelsen LK20) | Cappelen Damm Undervisning

Husk å sette av tid i kalenderen – vi gleder oss til å se deg!

Har skolen utfordringer med å stille på tidspunktene for webinarene, håper vi du kan samle seksjonen og invitere oss til et digitalt skolebesøk. Vi hører gjerne fra dere!

PS! Så snart begge webinarene er gjennomført vil du finne lenke til opptak på Cappelen Damm TV under samfunnsfagene. Der finner du også tidligere opptak, for eksempel om Sosio fra 2021.