Meny

Handlekurv

Engelsk for ungdomstrinnet

Klar for eksamen med CONNECT!

 

Engelsklærere vet at eksamen ikke handler om våren i 10. klasse – den er en milepæl i en kontinuerlig læringsprosess. Faktisk gjør alle gode engelsktimer elevene mer klar for eksamen.

For at elevene skal få utviklet tekstkompetanse og gode skriveferdigheter, må de jobbe med å lese, gjenkjenne og identifisere hva som kjennetegner ulike teksttyper. I CONNECT møter elevene eksamensrelevante eksempeltekster og skriverammer for egen tekstproduksjon.

Gjennom lytting, samhandling, dramatisering, lek, diskusjoner og presentasjoner kan elevene få utviklet sin kommunikative kompetanse. I CONNECT møter elevene aktiviteter og metoder som vil hjelpe dem med å utvikle et språklig repertoar. Dette vil trygge og motivere dem til å delta muntlig.

De nye tverrfaglige temaene er globale, og engelskfaget vil være sentralt i arbeidet med disse temaene. I CONNECT vil elevene arbeide med alle disse temaene. De møter ulike stemmer og får et innblikk i den multikulturelle verdenen vi lever i. Slik får de styrket sin mangfoldskompetanse.

KURSINNHOLD
På dette kurset vil du høre mer om hvordan du gjennom hele ungdomstrinnet kan arbeide med:
• tekstkompetanse og skriveferdigheter

• muntlig kompetanse og presentasjonsformer

• de tverrfaglige temaene bærekraft, folkehelse og livsmestring, demokrati og medborgerskap


KORT OG PRAKTISK
10:45 Registrering/kaffe/te
11:00 Kursstart
13:00 Lunsj
15:30 Slutt

I Oslo starter vi med registrering kl. 09:45. Kursstart blir kl. 10:00 og vi avslutter kl. 14:30.

Kurset er gratis, men deltakerne må selv dekke eventuelle reise- og vikarutgifter. Vi tar forbehold om at kursene kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen utløper. Påmeldingen er bindende.