Vi har gleden av å invitere deg til webinar i engelsk for ungdomstrinnet. Møt lærebokforfatterne Siri Mohammad-Roe og Tone Madsen og bli kjent med læreverket Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm! Webinaret er aktuelt for lærere som skal velge nytt læreverk i engelsk nå, eller som nettopp har tatt i bruk Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm.

TIDSPUNKT: Mandag 23. mai kl. 13:00-13:40

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Du vil få tilsendt lenke til webinaret på e-post samme dag som webinaret holdes.

 

PROGRAM
I en verden der informasjon og tekst kan hentes overalt, tenker vi at læreboken kanskje er viktigere enn noensinne. Læreboken gir læreren en rød tråd i undervisningen, og sikrer progresjon og systematikk i språkopplæringen. Dette hindrer selvsagt ikke læreren å bringe inn sine personlige favoritter. Tvert i mot: et godt læreverk legger opp til åpne emner som også utforskes utenfor læreboken. Men med Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm i ryggen kan man være trygg på at man hele tiden jobber mot at elevene skal bli trygge språkbrukere.

 

Spørsmål og svar om ENGELSK 8–10 fra Cappelen Damm

Selve presentasjonen varer i ca. 15 minutter. Etter det har vi satt av tid til spørsmål og svar med Siri Mohammad-Roe og Tone Madsen. Spørsmålene stiller du i chatten underveis i webinaret.

 

Husk å sette av tid i kalenderen – vi gleder oss til å se deg!