Webinar | Kontakt og undervisning i norsk yrkesfag vg2

Webinaret er gratis, og du må melde deg på for å delta. Du får tilsendt lenke til webinaret på e-post og lenken publiseres på denne siden. Du kan velge mellom to alternative dager, programmet er det samme.

Se hele webinaret på Cappelen Damm TV.

Program

På webinaret vil du bli bedre kjent med læreverket Kontakt. Forfattere og redaktør presenterer Kontakt til fagfornyelsen og hvordan læreverket er tenkt brukt i undervisningen i norsk på yrkesfag vg2.

Modellering ved forfatter og norsklektor Siv Sørås Valand

Utforsking og dybdelæring ved forfatter og norsklektor Siv Sørås Valand

Yrkesretting og relevans ved forfatter og norsklektor Tone Elisabeth Grundvig

Mulighetene i de digitale ressursene til læreverket ved redaktør og norsklektor Charlotte Hole Krogstad

 

Se digitalt vurderingseksemplar

Nye Kontakt er tilgjengelig som digitalt vurderingseksemplar for deg og kollegene på skolen, du behøver ikke bestille. Gå til Min side og se Vurderingseksemplar på venstre side når du er logget inn (se logg inn øverst på siden her.)

Kontakt – norsk for yrkesfag på vg2 i fagfornyelsen

Med læreverket Kontakt i norsk yrkesfag vil elevene oppleve norskfaget som relevant for den yrkesretningen de har valgt, og at norskfaget har en praktisk verdi for dem.

I Kontakt får elevene verktøyene de trenger for å kunne lese og skape tekster som er relevante for det yrket de utdanner seg til. Elevene lærer trinn for trinn å bygge opp skriftlige og muntlige tekster, og med tydelige og forklarende eksempeltekster vil elevene forstå oppbygning og tekststrukturer så godt at de enkelt kan bygge opp egne tekster. Sjekklistene gjør det enkelt når de arbeider på egenhånd med tekster og presentasjoner, eller når de skal reflektere over saktekster og tolke skjønnlitterære tekster.

Les om Kontakt til fagfornyelsen her.