Velkommen til webinar!

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Du kan velge mellom to alternative dager, programmet er det samme. De siste minuttene svarer vi på spørsmål, men vi blir så lenge det er spørsmål å besvare :- )

Se opptak av webinaret her: Samspill, sosialkunnskap til fagfornyelsen

Alle som er påmeldt webinaret eller har forhåndsbestilt vurderingseksemplar får tilsendt nye Samspill. Digitalt vurderingseksemplar blir snart tilgjengelig for alle på Min side under Vurderingseksemplar her på cdu.no.

 

Program for webinaret

På webinaret får du møte en av lærebokforfatterne og redaktøren. De vil presentere læreverket Samspill - både bok og nettsted, og du får høre hvordan det er tilpasset læreplanen og undervisningen i faget.

Nye Samspill  til ny læreplan

Ida Carina Longva presenterer det nye læreverket og går gjennom hva som er nytt i læreplanen og hvordan forfatterne har løst dette.

Nye digitale ressurser på nettstedet 

Inger Hilde Killerud viser blant annet nytt innhold på nettstedet til Samspill og hvordan disse er tenkt brukt i undervisningen.

Har du spørsmål om Samspill?

Enten du lurer på noe praktisk eller du har spørsmål om faget, så svarer vi deg etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på forhånd til redaktør Inger Hilde Killerud; inger.hilde.killerud@cappelendamm.no

 

Vil du lese om læreverket Samspill til LK20? 

Samspill (Fagfornyelsen LK20) | Cappelen Damm Undervisning

Husk å sette av tid i kalenderen – vi gleder oss til å se deg!

Har skolen utfordringer med å stille på tidspunktene for webinarene, håper vi du kan samle seksjonen og invitere oss til et digitalt skolebesøk. Vi hører gjerne fra dere!

PS! Så snart begge webinarene er gjennomført vil du finne lenke til opptak på Cappelen Damm TV under samfunnsfagene. Der finner du også tidligere opptak, for eksempel om Sosio fra 2021.