I den nye digitale tjenesten Allvit kan du låne, kjøpe og lese digitale pensumbøker på norsk. Du får også god funksjonalitet for å bruke Allvit som et effektivt arbeidsverktøy i studiehverdagen.

I Allvit har du alltid bøkene tilgjengelig når du trenger dem. Tjenesten ble lansert i august 2019 og utvikles av Bokbasen i samarbeid med de største norske akademiske forlagene, deriblant Cappelen Damm Akademisk.

Du finner et stort utvalg bøker i basen. Søk på tittel og forfatter, eller tema og stikkord. Du kan også søke i innholdet i alle bøkene slik at du enkelt finner de bøkene du trenger.

Dersom biblioteket ditt har kjøpt utlånslisenser i Allvit, kan du låne disse bøkene. Hvis boken allerede er utlånt kan du sette seg på venteliste, eller kjøpe boken selv. Det er også mulig å kjøpe tilgang til boken for en kortere periode.

I Allvit får du gode studieverktøy som skal gjøre det enkelt og effektivt å jobbe med pensum. Du har alltid bøkene dine tilgjengelig i nettleseren, og du kan lage bokmerker, markere tekst og ta notater. Du beholder notatene dine etter at lånet eller lisensen din er utløpt. Når du jobber med pensum i Allvit kan du kan søke i innholdet i alle bøkene og slik finne fram til akkurat den informasjonen eller det sitatet man leter etter.

Bøkene leser du på allvit.no, og du kan enkelt tilpasse leseopplevelsen som du ønsker.

Vil du vite mer om Allvit?

Slik fungerer Allvit

Kom i gang og opprett konto

Ofte stilte spørsmål

 

Foto: Katrine Eltvik