Vonde følelser (Heftet)

teori, klinikk og behandling

Forfatter:

Alv A. Dahl

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 274
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202702670
Kategori: Medisin , Psykologi og psykiatri , Helse- og sosialfag , Helsefag , Sykepleiefag og Sosialfag
Fag: Helsefag, Medisin, Psykologi og psykiatri, Sosialfag, Sykepleiefag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Vonde følelser

Vonde følelser - teori, klinikk og behandling forklarer hva følelser egentlig er og hvordan de oppstår og reguleres. Boka redegjør for grunnleggende fakta og tilhørende teorier om følelser og hvordan vi kan styre dem.

Vonde følelser som angst, sorg eller tristhet er vanlige grunner til at folk søker helsehjelp. Derfor er det viktig at helsepersonell har gode kunnskaper om hvordan vonde følelser ytrer seg, identifiseres og behandles.

Målgruppen er primært studenter innen psykiatri, allmennmedisin, psykologi og psykisk helsearbeid. Boken vil også være nyttig for psykiatere, psykologer og annet helsepersonell som ønsker mer kunnskap om hvordan følelser skal vurderes, møtes og behandles.

Til toppen

Andre utgaver

Vonde følelser
Bokmål Ebok 2022

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Alv A. Dahl er lege og psykiater ved Ressursklinikken AS. Fra 1992 til 2003 var han professor i psykiatri ved Universitetet i Oslo, og fra 2003 til 2014 forskningsrådgiver i psykoonkologi ved Oslo universitetssykehus HF, Radiumhospitalet. Dahl har drevet omfattende klinisk forskning i psykiatri og psykoonkologi og er forfatter av flere lærebøker innen disse fagfeltene.