Voices in Time

Voices in Time 1 8. klasse Teacher's Voice (Heftet)

Serie: Voices in Time 

Forfatter:

Lisbeth Brevik

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 144
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
Serie:
ISBN: 9788204112651
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 8. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Voices in Time 1 8. klasse Teacher's Voice

Teacher's Voice er lærerens lille håndbok. Den gir ideer til variert engelskundervisning. Den inneholder forslag til hvordan elevene kan bruke Textbook og Workbook, tekster og differensierte språkoppgaver.

Teacher's Voice presenterer mange aktiviteter som øver grunnleggende ferdigheter og som møter elevenes ulike læringsstiler. Det legges vekt på at elevene lærer seg å bruke ulike læringsstrategier.

Lærerveiledningen gir også tips til vurdering og testing, tilpasset opplæring, kurs og tverrfaglige opplegg. Med gjenkjennende kapittelfarger, symboler og illustrasjoner fra Textbook og Workbook, skal Teacher's Voice være enkel og tiltalende å slå opp i.

Til toppen

Forfatter(e)
Lisbeth M. Brevik er cand.philol. med hovedfag i engelsk. Hun har arbeidet som lærer og avdelingsleder i grunnskolen og i videregående skole og har bred erfaring med etterutdanning av lærere innenfor engelsk, lesing, læringsstrukturer og vurdering. Brevik er konsulent for Utdanningsdirektoratet, har utgitt lærebøker i engelsk for ungdomsskolen og videregående skole og har publisert artikler om lesing og lesestrategier. Lisbeth M. Breivik er for tiden doktorgradsstipendiat ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo.
Bøker i serien
Voices in Time
Voices in Time er et mangfoldig og fleksibelt engelskverk som åpner for individuell tilpassing og variert undervisningspraksis.