Voices in Time

Voices in Time 1 8. klasse Double text CD (Ukjent)

Serie: Voices in Time 

Forfatter:

Lisbeth Brevik

Forfatter:
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 4
Spilletid: 2:00
Forlag: Damm
Språk/målform: Engelsk
Serie:
ISBN: 9788204126399
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 8. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen Voices in Time 1 8. klasse Double text CD

Vi har laget en dobbel CD med 20 av tekstene fra Voices in Time 1.Seks av tekstene er grunntekster, de andre er tracktekster.

De fleste av tekstene er innen sjangeren Fiction, men tre er innen Sport, samt en i History. Her er både klassisk og nyere litteratur lest inn. Lydsporene kan brukes som støtte under lesing av tekstene eller som lyttetrening før tekstene leses i boka. På Cd'ene for 8. trinn har vi valgt å bruke britisk-engelske innlesere.

Til toppen

Forfatter(e)
Lisbeth M. Brevik er cand.philol. med hovedfag i engelsk. Hun har arbeidet som lærer og avdelingsleder i grunnskolen og i videregående skole og har bred erfaring med etterutdanning av lærere innenfor engelsk, lesing, læringsstrukturer og vurdering. Brevik er konsulent for Utdanningsdirektoratet, har utgitt lærebøker i engelsk for ungdomsskolen og videregående skole og har publisert artikler om lesing og lesestrategier. Lisbeth M. Breivik er for tiden doktorgradsstipendiat ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo.
Bøker i serien
Voices in Time
Voices in Time er et mangfoldig og fleksibelt engelskverk som åpner for individuell tilpassing og variert undervisningspraksis.