Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon 2 Unibok (Nettsted)

Markedsføring og ledelse 2

Forfatter:

Bengt E. Olsen og Per Emil Nørgaard

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 340
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202498108
Kategori: Markedsføring og ledelse 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Markedsføring og ledelse 2
Varighet: Fram til 31.08.2024
Nivå: Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Visjon 2 Unibok

[Tittel + Unibok] er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.


Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og var redaktør i Cappelen Undervisning i flere år. Nørgaard har undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter på flere læreverk. Nørgaard driver nå egen virksomhet.

Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Olsen har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper, som leder i Ebookers Norge og i sin nåværende jobb som direktør for Bårdar Akademiet AS, og har lang erfaring med etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skole og for studenter.

Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon er læreverket til programfaget markedsføring og ledelse, kurs 1 og 2 i videregående skole. Visjon 1 og Visjon 2 ble grundig oppdatert og revidert i 2017 og 2018.