Visjon 2 Brettbok (LK20) av Per Emil Nørgaard og Bengt E. Olsen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Visjon 2 Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok (pdf) markedsføring og ledelse 2

Forfatter:

Per Emil Nørgaard og Bengt E. Olsen

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202756598
Kategori: Markedsføring og ledelse 2
Fag: Markedsføring og ledelse 2
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Visjon 2 Brettbok (LK20)

Visjon 2 Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Visjon 2 (LK20) dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 for programfaget markedsføring og ledelse 2.

Visjon 2 har som mål å gi elevene en praktisk tilnærming og forståelse av fagstoffet. Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Visjon Elevnettsted og Visjon Lærernettsted.

I Brettboka kan eleven gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om læreverket Visjon 1 og 2 til fagfornyelsen LK20 på cdu.no/vgs.

Til toppen

Andre utgaver

Visjon 2 (LK20)
Bokmål Heftet 2022
Visjon 2 (LK20)
Nynorsk Heftet 2022
Forfatter(e)

Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og var redaktør i Cappelen Undervisning i flere år. Nørgaard har undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter på flere læreverk. Nørgaard driver nå egen virksomhet.

Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Olsen har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper, som leder i Ebookers Norge og i sin nåværende jobb som direktør for Bårdar Akademiet AS, og har lang erfaring med etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skole og for studenter.

Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Visjon er et rikt og helhetlig læreverk til programfaget markedsføring og ledelse i videregående skole og er revidert til ny læreplan i faget for fagfornyelsen (LK20). Læreverket Visjon presenterer sentral teori fra markedsføringsfaget i en virkelighetsnær kontekst.