Visjon 2 Brettbok av Bengt E. Olsen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon 2 Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Bengt E. Olsen og Per Emil Nørgaard

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558765
Kategori: Markedsføring og ledelse 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Markedsføring og ledelse 2
Nivå: Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Visjon 2 Brettbok
Visjon 2 Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.Visjon 2 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget markedsføring og ledelse 2 i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se visjon.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Han har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper og som leder i Ebookers Norge. Olsen har tung erfaring fra etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skoler og for studenter.
Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og har vært redaktør i Cappelen undervisning i en rekke år. I tillegg har han undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter av flere læreverk. Han driver nå egen virksomhet.
Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon er læreverket til programfaget markedsføring og ledelse, kurs 1 og 2 i videregående skole. Visjon 1 og Visjon 2 ble grundig oppdatert og revidert i 2017 og 2018.