Visjon 1 og 2

Visjon 1 Unibok (Nettsted)

Markedsføring og ledelse 1

Forfatter:

Bengt E. Olsen og Per Emil Nørgaard

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558734
Kategori: Markedsføring og ledelse 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Markedsføring og ledelse 1
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Visjon 1 Unibok

Visjon 1 Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format. Unibok-formatet tilpasser seg skjermstørrelsen boka leses på og har gode studietekniske verktøy. Med hensyn til skriftlig eksamen i faget varer lisensen i 2 år.

Visjon 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene i faget rettslære 1 på videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning, se visjon.cdu.no

Store fordeler med Unibok er at læreboka er lett tilgjengelig, elevene kan arbeide i den og det digitale formatet er brukervennlig.

Unibok har gode studietekniske verktøy i tillegg til funksjoner som oppslag på ord direkte i teksten, lyd, interaktive oppgaver og svært god søkefunksjon.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i "Min bokhylle" på unibok.no eller direkte til boka via «Min side» på cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)
Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og har vært redaktør i Cappelen undervisning i en rekke år. I tillegg har han undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter av flere læreverk. Han driver nå egen virksomhet.
Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Han har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper og som leder i Ebookers Norge. Olsen har tung erfaring fra etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skoler og for studenter.
Visjon 1 og 2
Visjon er et læreverk hvor de konkrete eksemplene er viktige. Fagstoffet blir hele veien forklart og konkretisert med eksempler fra næringslivet. Mange bilder og figurer hjelper også elevene til å forstå fagstoffet.