Visjon 1 og 2

Visjon 1 og 2 Lærernettsted (Nettsted)

Markedsføring og ledelse

Forfatter:

Per Emil Nørgaard og Bengt E. Olsen

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202564858
Kategori: Markedsføring og ledelse 2 og Markedsføring og ledelse 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Markedsføring og ledelse 1, Markedsføring og ledelse 2
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Visjon 1 og 2 Lærernettsted
Lærernettstedet til Visjon har løsningsforslag til casene og oppgavene i boka, presentasjoner, forslag til undervisningsopplegg, figurer og illustrasjoner, og nyttige lenker. Lærernettstedet krever lisens og innlogging, og lisensen gir tilgang til både Visjon 1 og 2.

Til toppen

Forfatter(e)
Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og har vært redaktør i Cappelen undervisning i en rekke år. I tillegg har han undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter av flere læreverk. Han driver nå egen virksomhet.
Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Han har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper og som leder i Ebookers Norge. Olsen har tung erfaring fra etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skoler og for studenter.
Visjon 1 og 2
Visjon er et læreverk hvor de konkrete eksemplene er viktige. Fagstoffet blir hele veien forklart og konkretisert med eksempler fra næringslivet. Mange bilder og figurer hjelper også elevene til å forstå fagstoffet.