Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Visjon 1 og 2 Lærernettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale lærerressurser markedsføring og ledelse 1 og 2 programfag

Forfatter:

Per Emil Nørgaard og Bengt E. Olsen

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696450
Kategori: Markedsføring og ledelse 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Markedsføring og ledelse 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Visjon 1 og 2 Lærernettsted (LK20)

Lærernettstedet til læreverket Visjon, markedsføring og ledelse til fagfornyelsen inneholder nyttige ressurser for lærer til undervisningen.

Visjon lærernettsted inneholder blant annet forslag til årsplaner, presentasjoner til bruk i timene, leksjoner som kan tildeles elevene, forslag til kapittelprøver og forslag til terminprøver.

Lærer kan legge til egne oppgaver, tildele elever og grupper oppgaver, følge elevgruppens prosjon på nettstedet og gi elevene tilbakemeldinger på besvarte oppgaver i læringsstiene.

Les mer om mer om funksjonalitet på cdu.no/digital. Se også Visjon Elevnettsted. Tilgang til lærerinnhold krever lisens.

Til toppen

Forfatter(e)

Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og var redaktør i Cappelen Undervisning i flere år. Nørgaard har undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter på flere læreverk. Nørgaard driver nå egen virksomhet.

Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Olsen har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper, som leder i Ebookers Norge og i sin nåværende jobb som direktør for Bårdar Akademiet AS, og har lang erfaring med etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skole og for studenter.

Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Visjon er et rikt og helhetlig læreverk til programfaget markedsføring og ledelse i videregående skole og er revidert til ny læreplan i faget for fagfornyelsen (LK20). Læreverket Visjon presenterer sentral teori fra markedsføringsfaget i en virkelighetsnær kontekst.