Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Visjon 1 og 2 Elevnettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale elevressurser markedsføring og ledelse 1 og 2 programfag

Forfatter:

Per Emil Nørgaard og Bengt E. Olsen

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696443
Kategori: Markedsføring og ledelse 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Markedsføring og ledelse 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Visjon 1 og 2 Elevnettsted (LK20)

Visjon Elevnettsted inneholder digitale ressurser til læreverket Visjon til fagfornyelsen med oppgaver til videre fordypning og utforsking i programfaget markedsføring og ledelse.

På nettstedet finner elevene læringsstier og supplerende oppgaver som lar dem fordype seg og utforske utvalgte temaer fra kapitlene.

Elevene kan lagre besvarelsene sine på nettstedet, og lærer kan kommentere innleverte besvarelser på læringsstier. Bruk av nettstedet krever innlogging og er gratis. Fra skoleåret 2022/23 vil det være mer innhold med lisensen Elevnettsted Pluss.

Se også Visjon Lærernettsted med ressurser til undervisningen, og les om funksjonalitet på cdu.no/digital.

Til toppen

Forfatter(e)

Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og var redaktør i Cappelen Undervisning i flere år. Nørgaard har undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter på flere læreverk. Nørgaard driver nå egen virksomhet.

Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Olsen har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper, som leder i Ebookers Norge og i sin nåværende jobb som direktør for Bårdar Akademiet AS, og har lang erfaring med etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skole og for studenter.

Visjon 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Visjon er et rikt og helhetlig læreverk til programfaget markedsføring og ledelse i videregående skole og er revidert til ny læreplan i faget for fagfornyelsen (LK20). Læreverket Visjon presenterer sentral teori fra markedsføringsfaget i en virkelighetsnær kontekst.