Visjon 1 Brettbok av Per Emil Nørgaard (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon 1 Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Bengt E. Olsen og Per Emil Nørgaard

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558758
Kategori: Markedsføring og ledelse 1
Fag: Markedsføring og ledelse 1
Nivå: Vg2
Om utgivelsen Visjon 1 Brettbok

Visjon 1 Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Visjon 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget markedsføring og ledelse 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se visjon.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.
Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)

Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og var redaktør i Cappelen Undervisning i flere år. Nørgaard har undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter på flere læreverk. Nørgaard driver nå egen virksomhet.

Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Olsen har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper, som leder i Ebookers Norge og i sin nåværende jobb som direktør for Bårdar Akademiet AS, og har lang erfaring med etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skole og for studenter.

Visjon 1 og 2 | Markedsføring og ledelse

Visjon er læreverket til programfaget markedsføring og ledelse, kurs 1 og 2 i videregående skole. Visjon 1 og Visjon 2 ble grundig oppdatert og revidert i 2017 og 2018.