Visjon 1 og 2

Visjon 1 Unibok (Nettsted)

Markedsføring og ledelse 1

Forfatter:

Bengt E. Olsen og Per Emil Nørgaard

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202498078
Kategori: Markedsføring og ledelse 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Markedsføring og ledelse 1
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Visjon 1 Unibok
Visjon 1 Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format. Lisensen gir tilgang i 2 år slik at elever som tar kurs 2 har boka tilgjengelig til de normalt skal ta eksamen.

Visjon 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget markedsføring og ledelse 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning, se visjon.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre utgaver

Visjon 1
Bokmål Heftet 2017
Visjon 1
Nynorsk Heftet 2017
Forfatter(e)
Per E. Nørgaard er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI og cand. jur. fra Universitetet i Oslo. Han har mange års erfaring fra praktisk markedsføringsarbeid og har vært redaktør i Cappelen undervisning i en rekke år. I tillegg har han undervist i videregående skole og for voksne studenter og vært medforfatter av flere læreverk. Han driver nå egen virksomhet.
Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Han har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper og som leder i Ebookers Norge. Olsen har tung erfaring fra etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skoler og for studenter.
Visjon 1 og 2

Visjon er læreverket til programfaget markedsføring og ledelse i videregående skole. Visjon 1 og Visjon 2 er i reviderte og oppdaterte utgaver 2017 og 2018.