Enchanté. Fransk II

Enchanté 1 (2012) Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Hønsi, Kjetland, Liautaud

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Fransk
ISBN: 9788202387839
Kategori: Fransk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fransk 2
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Enchanté 1 (2012) Lærernettsted
Lærernettstedet innholder bildesamlinger til alle kapitlene, filmer fra (Quatre amis), fasiter, årsplaner og Power Point-presentasjoner.
Ressursen har også transkript til videoene, lydopptak av sanger og dikt i bøkene og mer tradisjonelt lærerveiledningsstoff.


For å kjøpe lisens må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Enchanté 1 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.). Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Enchanté 1 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærerressursen før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Til toppen

Forfatter(e)
Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.
Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.
Enchanté. Fransk II
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene lages som "alt-i-ett-bok" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.